Rimas.



Hai everyoneeeee. Sihat? Rindu korang :* aww


Emmm korangggg ~ aku ada masalah lewww ~


CUTI TINGGAL LAGI 3 HARIIII !!



Eyhhh, please lah okay pleaseeee, aku tak siap lagi kerja-kerja kursus yang dah nak kena hantar minggu depan. Ohh demm ! So plishhhh okay ~


Dengan sabtu ni ada kem dari pagi sampai petang okay sampai petang. Gara-gara kawad bomba yg masih berterabur. Dah lah 6 April dah nak lawan kawad. Omg omg omg :O


Tolong ! Tolong ! Aku dah penat dengan semua iniiiiii ! Nak kentut pun dah tak sempat ! Kena tahan setiap masa !


Aku dah pening. Aku dah sakit kepala. Tidur tak cukup. Kerja banyak ! Aku benci semua ni ~~ I hate it and I hate it !


Orang lain tak habis habis nak text aku, nak call bagai ! Otp 2 jam lah segala. Bilanya aku nak siapkan kerja. Erhmeeegerdddd ~


Aku tidak rela diperlakukan seperti ini. Mohon lanjutkan cuti satu minggu lagi plishhhh? kbai

p/s ; Hanya rekaan semata mata. Tiada kena mengena dengan orang yang sedang menganggur mahupun bekerja. Sekian wabillah.

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

10 comments:

Zahrenn said...

awak ni pempuan ke laki?..hehe...ingat pempuan...

Hafiza Izati said...

eyy memang perempuan lah -,- takkan tak nampak gambar kat sidebar tu? gmbr kat entri ni, not me, aduhai ~

Hafizah Alsa said...

hafiza... kreatifla. hehehe. lucu

Hafiza Izati said...

bila dah bosan, ni la jadinya :p hee

NARBANA said...

lawak la pic2 tu..xD

Hafiza Izati said...

:D

syahirah said...

haha =D klakar la entry ni.
pandai matching gambar dgn ayat.=)

Hafiza Izati said...

hee just for fun, thanks :)

syahirah said...

keep blogging ya.
thumbs up =D

Hafiza Izati said...

Keep blogging too Syahirah ;)

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©