Esok sekolah.


Kemain 3 orang ni, dah habis exam MUET boleh tangkap gambo.
Esok sekolah. Ye dan ye, esok sekolah. Apa ni? Terlepas lah aku nak layan Ninja Turtle pagi esok. Ini tidak adil. Motif esok semua tingkatan ada exam adalah untuk membuatkan para pelajaaar datang ke sekolah. Dan ye jugak, aku ada exam BM & PA |Ulangan. Aku dah nyampah dah nak buat graf untuk exam PA esok membuatkan aku tak cukup masa nak buat esei. 

Aku masih buntu memikiorkan masalah kerja kursus Sejarah & PA ni. Bila aku nak start buat? Cikgu cakap sebelum cuti sekolah nanti dah nak kena hantar dah. OhMyAllah.This week memang busy dengan exam. Esok sekolah. Then ahad 1 hari JE cuti untuk minggu ni,dem. InsyaAllah dalam minggu depan aku kena siapkan jugak..

p/s ; kami bertiga dalam gambo tu dah berkawan sejak Tingakatan 2. Tak penting. Saja nak bagitau hangpa. Toksah dok buat kalut naa :p kbai.

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

2 comments:

Limin Eddie said...

skolah pun skolah la miss hafiza... :) berkorban.... hehehe

Hafiza Izati said...

yeahh, berkorban apa saja :)

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©