Kembar tak seiras lain mak lain bapak

Kembar tak seiras lain mak lain bapak, apakah? 
Even tak sampai 2 bulan lagi aku macam rapat dengan budak ni, macam macam dah yang aku tau pasal dia. Memang ada jugak persamaan, chemistry katanya. Muka kami memang tak sama, sungguh ku katanya. Percayalah. Siapa dia? Yang pasti dia bukan seorang lelaki. Dia kawan aku. Kawan yang tidak melanggar hukum syarak. Ha, ada faham ka? Jangan fikir aku cakap pasal chemistry ni, aku bercinta pulak. Tambah2 dengan perempuan. Astaghfirullahalazim, uiii idok le. Ku tak rela lol.

Kisahnya bermula bila budak ni add aku kat FB pada 1 Mac 2013. Ye,aku mengaku aku suka kacau dia kat sekolah. Especially waktu MUET hihihi k. Tak sangka pulak dia add aku kat FB. Then, bila aku dah approved friend request, aku usha lah sat dia punya Bio. OhMyAllah, BIRTHDAY DIA SAMA DENGAN BIRTHDAY AKU . Lagi lah aku tak sangka ! Excited dan dan tu jugak lah cerita dia kan. Bila dah soal selidik dia, memang betul lah dia lahir pada tarikh yang sama dengan aku. Cuma, dia lahir awal, aku lambat. Beza 7 jam macam tu kot haha gila detail aku ni ┐( ̄ヮ ̄)┌ 

Antara persamaan kami ni ;
lahir 3 SEPTEMBER 1994
Anak bongsu
Maksu kepada anak-anak saudara
Blog dia yang sekarang ni, background sama dengan aku
Rumah sukan, Ngah Ibrahim
Layan Korea?
Suka baca novel
Suka items yang cute cute

Setakat ni baru ni je yang aku tahu, persamaan lain aku tak tau lagi haha. Ohya ! Terlupa pulak nak bagitau nama dia. Nama dia, M U N R A H. LAGI SATU yang aku excited harini, dia follower blog aku yang ke-333 ! macam mewakili 3 September gitu hahaha.


Weh Munirah, post ni special untuk hang. Nanti belanja aku Kepci kbai

Yang comel,
Hafiza.   

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

4 comments:

Hafizah Elmasry said...

waaaaa.. juumpa kembar. siap sama tahun lagi tu.

Hafiza Izati said...

haha yeahh :D

ira said...

terharu gler kot dgn post ni..ha2..tggu 20 taun akan dtg ak blanje kepci ;)

Hafiza Izati said...

haa tau pun terharu, baru hang tau betapa sweetnya aku hahah. .20 tahun pun bolehh :p

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©