13.03.2013




Ramai masyarakat kata tarikh harini lawa. Mungkin lah. Pada aku lawa lah jugak ;) Tapi lawa lawa tarikh harini pun aku tetap stres dengan exam yang aku tengah lalui sekarang ni. Serius ku katakan. Yang paling penting,esok exam Sejarah


Tapi,aku masih disini,mengupdate blog tanpa perasaan. Esok exam? Lupakan sebentar. Aku stres bagai nak rak. Macam nak tercabut urat rambut aku. #Eh. Aku rasa belajar kat Tingkatan 6 lagi stres dari belajar kat Tingkatan 5. Takkan semua nak senang, senang hidup? Tampaq satgi, naya ja.

Yang penting,aku tak sabar nak tunggu bulan Jun iaitu bulan aku nak release kan tension + stres + keserabutan bagai dengan MAPTEN. Ha tau ke mende MAPTEN tu? Majlis Tingkatan Enam. 2 hari 1 malam di _____ . Tettt,rahsia :3 Seriously tak sabar nak menggila dengan budak2 Tingkatan 6 yang awesome gila :D

Batch94, we're awesome ! hihi kbai.

p/s : Bila perang di Lahad Datu nak tamat? :( Semoga para pejuang sentiasa dilindungi...

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

2 comments:

eika basha said...

hey there good luck..:)

p/s : kita sma2 darah O so we will b Okay all the time :)

Hafiza Izati said...

Thank you :D and yeah, alhamdulillah and insyaAllah, I hope so. Aminn :)

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©