Baucar 1Malaysia - BB1M


Budak kelas 6AEK : Hangpa dah dapat baucer ke belum?
Budak kelas 6ASB : Belum lagi, awat?
Budak kelas 6AEK : Kami dah dapat dah tadi tapi cikgu ambik balik sebab takda cop sekolah.
Budak kelas 6ASB : Yeke? ohh. .

*Lepas rehat, waktu Pengajian Am*

Budak kelas 6AEK : *ketuk pintu kelas* Aaa semua pelajar kelas 6ASB sila pergi ke perpustakaan untuk mengambil baucer *slang cine*

Budak-budak 6ASB : Yeayyy !!! *tepuk tangan 24x* Ni laa saat2 yang ditunggu-tunggu !!

Okay, atas ni sedikit sebanyak pasal penerimaan baucer buku yang baru aku dapat pagi tadi. YaAllah, serius bersyukur sangat sebab dah dapat baucer, lega sikit hati ni nak beli buku-buku. :')

So, sabtu ni, pergi shopping kat Popular lah cerita dia :D



Dear Novelsss, please wait for me intan payung. I will buy you, you, you and you :3

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

8 comments:

Nana Liena said...

bila dapat baucar mmg happy..dlm kepala dah planning macam2 buku nk beli..kebanyakkan nya tu bukan buku ilmiah..huhu

Limin said...

BEST NYE... kiteorang dapat lgi awal dri korang.. ehhehe... xD.. tapi tak shopping lgi sebab tak tau nak spen mcam mne lgi pun dorang dah bubuh syarat dan kuota untk beli brg guna BR1M tuh.. (^_^)

Hafiza Izati said...

@Nana Lienayeahhh, setuju sangat ! haha :D

Hafiza Izati said...

@Limin untung lee dapat awal haha, kami kat sini mmg dah dpt jgka akan dapat lambat tapi takpe, at least dah dpt :D It's okay, sah smpai bulan 5 ni, masih ade masa :p

Shazwani Othman said...

Okay untunglah jadi pelajar -,-
Kalau lah kite dapat, kite nak beli novel bebanyak haha :p

anamizu said...

wahhhhh sonoknye dpt baucer buku nih! boleh la borong novel byk2 kan hehe

Hafiza Izati said...

@Shazwani Othman alhamdulillah, untung untung :p tunggu dik beli novel dulu, bila dah habis baca semua baru dik pos kat akak hahah :p

Hafiza Izati said...

@anamizu seronok seronok :D yup! Memang nak borong novel bebanyak esok, nak satu tak? hihi :p

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©