MY CRUSH :O

Helloooooooo :D

Straight to the point ~ dekat PLKN kan,aku kan,ada kan,ada crush :3 First time nampak dia kat dalam kelas kenegaraan,dia err handsome (?) tak tak tak kot. .Sedap mata memandang agaknya? Secara jujurnya,aku selalu usha dia ha ha >< 
Mende? Salah ke nak suka dia? Suka je pun,belum sayang lagi ~ Sayang as kawan! Oh ye,Kami satu kompeni,Bravo. "Kita kan sahabat" :p

Emm nama dia dalam IC bermula dari huruf M dan berakhir dengan huruf N :D dia tak tahu pun yang aku suka dia just kawan aku sorang je yang tahu,nama dia Fishah. KALAU hangpa nak tau nama dia,nama dia lebih kurang bf sekutu saya,Risa. .kalau nak tau tanya dia :p nak tengok ke gambar dia? haa japppp...



Mr.Saxobeat.

p/s : entah bila nak confesss feeling dekat dia ~ better tak payah kot :]

Honestly,
Hafiza.

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

14 comments:

siti naqiah said...

ooo ade crush ye? hihi..xpe, kalau ade jodoh, xkemane =)

Hafiza Izati said...

hee crush je,tak lebih :]

putryteya said...

wawaa , nampak cam hensemm jee heheh

Hafiza Izati said...

aip! hahah sedap mata memandang :p

cendol said...

haha crush pulakkk..cendol teka name dia eh..bermule M akhir N ye..
MANAN kot..hihihikk

Hafiza Izati said...

wah Manan! Klasik gila nama haha salah2!! Tolak 5markah ;)

abiwan said...

mudah-mudahan ada jodoh.

ni dapat snap pic dari depan, ke ambik kat FB dia ni?.. hehe


..................
http://monkeymacho.blogspot.com/2012/07/kementerian-benar-pelajar-bawa-gajet.html
..................

Hafiza Izati said...

Ambik dari fb dia je :]

Detective Fiqa said...

woww. hahaha hye wirawati bravoo~~~

but kite punn ada ehem2 kat sana but hanya suka2 je haha tak serius pun. setia dgn satu :P

Hafiza Izati said...

woot woot hahaha hey wirawati alpha :p ececeh setia dgn satu ye? :p good ^^

wardah azni (MW) said...

macam kenal laa.. haha

Risa said...

ehhhhh?? nama nak dekat sama ngan kita punya ehh ? jap jap, nak fikir ~ **z**N ehh? :p awak, awak kena cerita kat kita dari A sampai R pasal niii tauuu ~ wajib! :p hahah missyou Mel <3

Hafiza Izati said...

@wardah azni (MW) wawa kenal? haaa shuttt !! hihi :p

Hafiza Izati said...

@RisaDah cerita punnn :D Miss you more Riri ! <3

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©