✎ Hari Pertama Sekolah 2013



sad cat

Pagi-pagi lagi aku dah bangun, semangat nak pergi sekolah lah katakan hahaha. Bila dah bersiap, tunggu pakcik aku sebab my abah tak boleh hantar :\ Mata abah dah kabur sangat kalau pandu kereta waktu gelap.. Tunggu bulan depan baru nak buat pembedahan mata tu.. Hm okay, bila dah sampai sekolah, aku terus pergi tapak perhimpunan, dari jauh dah nampak budak2 kelas aku tengah duduk kat situ. Aku pun apa lagi, terus p kat depa :D Aku sembang2 ngan Fatimah, bestfrriend aku sejak Form2. Then, Aina pulak datang. Semalam kat FB semangat je Aina kata yang dia yang akan sampai dulu, last2 dia yang lambat HAHAH.

Bila pengetua dah habis sesi pemberian kata2 semangat, ~ berlumba-lumba masuk kelas sebab nak cop tempat, aku duduk tempat 2nd last dari belakang. Aku ingatkan aku akan duduk ngan Fatimah atau Aina tapi em depa duduk 2 kat belakang aku, aku mulanya duduk sorang but then aku ajak sorang Indian girl duduk sebelah aku, Malini. Mungkin ada hikmah kenapa tahun ni aku tak duduk dengan Fatimah atau Aina, mungkin sebab Allah nak elakkan aku dari selalu bersembang dengan depa & buat aku lebih fokus nak belajar :') Terima Kasih YaAllah..

Aku tak pegang pape jawatan weeee :p Awal2 dah ada homework ~ Rasa malam nanti baru nak buat sebab sekarang tengah ngantuk gila memandangkan tengah hujan :D

Assalamualaikum ;)

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

1 comment:

Esan Novebri G said...

Kucingnya lcu ^_^

Msmpir y Http://nisan.devilzc0de.org

dan jangan lupa folback
terima kasih

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©