Abbjkkmopsssttw

Hari Ahad barulah sibuk nak buat kerja sekolah.
Hari Ahad barulah sibuk nak basuh baju.
Hari Ahad barulah nak kemas buku.
Sky is the place to be

Memang ni rutin aku tiap2 hari yang suka buat kerja last minute. .Cakap je 'lepas ni nak buat cepat2 dah lah' 'lepas ni tak nak buat kerja last minute lah' elehh ~ auta je lebih aku ni. .Hangpa pun pernah jugak cakap macam ni kan? Baik mengaku cepat! HAHA. Ha, sekarang ni pun sibuk nak update blog ._.
YaAllah, sedarkanlah aku dari segala mimpi-mimpi..

Anyway, hangpa tau tak apa maksud tajuk aku tu? hihi. Bukan aku main taip je tau, ada maksud tersirat kat situ. Kalau bebudak Form 6 yang ambik subjek Bahasa Melayu tahu lah kot? k. nak buat kerja sekolah. byeee.


Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

4 comments:

SD said...

hahaha.. biasa la tu.. dulu SD camtu gak. tp bukan ari ahad. ari sabtu baru nak buat semua tu. pastu mula lah kne marah.. adat budak skolah memamng cmni..

Hafiza Izati said...

yup! sendiri buat sendiri tanggung lah jawabnya :D

Aireyn Ashra ツ said...

Hahaha kita sama ah semua buat last Minute sampai nak study pon last minute . ish2 jangan tiru , hahaha

Hafiza Izati said...

Ni kes suka relax dulu buat kerja kemudian la ni :3

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©