Freebies Cursor TROLL FACE


Hari ni aku rasa macam nak bagi freebies cursor kat korang laa. .
Hangpa tau tak troll face tu apa? Alaa muka yang tapehape tu laa,yang tak tau meh aku nak tunjuk kat bawah ni-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nah ambik kau !!-
-
-
-
-
-
Actually banyak lagi troll face selain dari yang atas ni. .Tapi paling popular yang atas ni lah aku rasa ~
Yang rasa-rasa nak cursor troll face boleh usha entri ni sampai HABIS !


http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi220.png

http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi219.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi218.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi217.png

http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi216.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi215.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi214.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi213.png

http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi212.png

 
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi211.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi210.png

http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi209.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi208.png
http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi206.png



Fuhh ! Amacam? Ada yang berminat? Tak tahu macam mana nak letak cursor ni?

-> Log in > Design > Add A Gadget > Html/Javascript
-> Copy kod kat bawah ni dan Paste kat ruangan Html/Javascript tu


<style>body {cursor:url(URL CURSOR), url(URL CURSOR), auto;} </style><a href="LINK BLOG KORANG" target=_blank><div style="height: 50px; width: 50px; position: absolute; top: 0px; left: 0px;"> </div></a>

Contoh :

<style>body {cursor:url(http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi211.png),
url(http://cur.cursors-4u.net/smilies/images3/smi211.png), auto;} </style><a href="http://awesomeseptember.blogspot.com" target=_blank><div style="height: 50px; width: 50px; position: absolute; top: 0px; left: 0px;"> </div></a>


-> Save !

Dah jadi? bagitahu Fiza and say YEAYYYY !!! (Y) HAHA. Kalau yang tak jadi tu maybe something wrong somewhere :|
Siapa-siapa yang nak ambik boleh je,kata pun freebies kan :)

wasalam ~


Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

6 comments:

Izzati Saidi said...

Thnks for sharing ! suka lah troll face ni

Hafiza Izati said...

@Izzati Saidi you're welcome :D

myra azraff said...

saya hanya mahu mengatakan bahawa saya minat trollllllll!
problem?haha

ciK_Nana said...

hafiza taw x cane nk wt cursor muke kite uh?huhuhu

Hafiza Izati said...

@myra azraff No problem hahah :D

Hafiza Izati said...

@ciK_Nana cursor muka kita eh? em fiza tak tau laa :] kalau nana nak buat boleh usha kat link bawah ni kay :)

http://www.lyssasecret.com/2011/08/vidtutor-membuat-cursor-bergambar.html

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©