Bila Artis Singgah Blog Kita !

Assalamualaikum dan selamat petang warga blogger,facebook,twitter dll :D
Now tengah hujan,Alhamdulillah sebab kalau tak asyik panas je sampai nak terbakar kulit ni. .Yelah kan,orang tak bertanggungjawab suka buat pembakaran terbuka,that's why lapisan ozon makin nipis sekarang #ERK!
Hari ni aku bangun lambat gila :O tak sempat nak breakfast,so just take a brunch = breakfast + lunch hahaha :D makan nasi lemak yang mama beli pagi tadi,bangun-bangun tidur je 'awat senyap je rumah aku hari ni?' keluar je bilik tengok takde siapa pun kat rumah T_T family keluar tak ajakkkk !

Berbalik pada tajuk kita yang asal,semalam aku rasa bosan so aku blogwalking kat satu blog ni,korang boleh USHA SINI !!





See,Yana Samsudin datang blog dia :D gembira tak terkata lah kan pada owner blog tu even Kak Yana just tegur melalui chatbox je. .Ramai jugak yang kata Kak Yana memang rajin blogwalking. .best kalau ada artis yang sanggup blogwalking kat blog kita yang tak berapa lawa ni, of course lah mesti ada yang rasa teruja kan :) nak jumpa artis pun susah,at least kalau dorang singgah blog kita pun jadilah kannnnn. .agaknya macam mana reaksi muka korang bila artis datang kat blog kita? haha



Comel kalau muka korang terkejut macam ni hahaha :D

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

9 comments:

sara E a.k.a ct said...

kak yana??y comel tu er??suke tgok dy berlakun..comel:D

Mohd Ridwan said...

Wah!untung ar.....

Hafiza Izati said...

Sara - yup2,yg comel plus lawa tuuu :D

wan - untung2 :p

ciK_Nana said...

sweett minat sgt ngn yana huhuhu..untung dierr

Hafiza Izati said...

yeah :D nanti turn kita pulak kot? :p

Adila Saidi said...

untungnya dia ^^

Si BuDaK KaChAk said...

sy bukan artis tp sy tetap nk singgh sini gk...bleh tak???hehehe

Hafiza Izati said...

budak kachak - sure ! boleh je,tiada larangan haha :D

agak masalah said...

owner blog ni pun artis jugak kan. tapi x ngaku hehe

kalau ada masa, jemput dtg blog sy

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©