Ayam.



Berkurun lama, ku rahsiakan cinta ku padamuuuu ~

Eh. *pakai tudung, specs, tempek bedak*
Ehem, hai uolls. Alelele rindu aku lah tu kan? hahahah baik mengaku! *asah pisau*

Beta rasa dah hampir 4/5 bulan beta tak update blog. Sibuk dengan aktiviti dekat sekolah. Bila dah Upper 6 ni kemain berlonggok kerjanya pun -,- Macam-macam dah yang berlaku like ;

- Trip to UKM & Melaka
- Trip to UUM & Padang Besar
- Kejohanan Sukan Pra-Universiti
- PP & BM, presentation
- My birthday on 3 September
- Dapat duit kutu
- Ada orang belanja makan
- Kakak sulung hamil lagi lepas melahirkan anak ke-3 Januari lepaih

Dan yang paling latest, hari Jumaat lepas, 4 Okt 2013 ada jamuan Majlis Tingkatan Enam (MAPTEN) yang berlangsung kat Hotel Legend Inn, Taiping. Trust me, it was a wonderful event! Event tu bertemakan 'Cute & Colourful'

Paling gempak, kelas aku 6ASB JUARA persembahan okayyy :3
Lagu Tegar, kami ubahsuai! Baru rare hahah. Nak tau lirik dia? Aku bagi part last kat hangpa.

Kami yang dulu bukanlah yang sekarang. Dulu junior sekarang kami senior. Dulu dulu dulu berbaju putih, sekarang pakai baju kuningggg // Cita-cita ku nak masuk IPTA [HEY!] Dulu ku main sekarang usaha lebih. Bersyukur kerna dapat guru Gred A, memberiiiiii ooooo memberi jalan ke IPTA ~

Amacam? heheh kreatif gitu nyahh. Actually pentas kat situ kecik okayy. Muat-muat je nak menampung classmates aku seramai 29 orang. Dah lah aku yang tepi sekali, silap langkah aku boleh tergolek tepi tu -_-

Nak share gambar tapi maybe next week sebab ada masalah teknikal sikit. Anyway, exam is around the corner. Bulan depan! YaAllah, seram okay seram.

p/s : Cute & Colurful, aku pakai baju Pink masa event haritu iaitu warna yang aku paling tak suka dulu. Yelah, dulu lasak. Hati kental. Sekarang baru nak terserlah keayuan.

Adios Amigos.

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

2 comments:

NIzzati Samat said...

Wooo, k ingat entry full dengan ayam(s) Hahaha. Tapi tapi kan lagu tu lagu tu penting. Dap sangat. Baca nyanyi izzati. Heheh =)

Hafiza Izati said...

hahah taktau nak letak tajuk apa, letak ayam je :p haaa tu baru part last, belum full lagi hahah :D Thanks sudi komen!

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©