Heyyo !

Wuu lamanya tak update ! Lebih kurang sebulan macam tu lah. .Busy weh dengan kawad, kem, study & semalam baru je lepas trial semester 2. Baru trial tu, belumss the real exam. Soalan dia, YaAllah, sampai dah taktau nak jawab apa -_-
Okay, masa kem bomba peringkat negeri Perak dekat D'Alam Damai Campsite, Chenderiang, Tapah tu, 4 hari 3 malam. Straight to the point, daerah aku, Larut Matang dan Selama [LMS] dapat Naib Johan Keseluruhan. Alhamdulillah, bukan senang weh. Semua ada 10 daerah. But, kem tu memang sangat lah best ! Hari hari makan TAUGEH, sampai kami semua kat situ, angin. HAHA


Ni hanya sebahagian dari daerah LMS ; Semua ni Students Upper 6. Kami yang paling berumur sebab yang lain under 18 :)


LMS !


Naib Johan Keseluruhan !


Me ; Siap pegang hamper lagi. Kemain berkilat lagi spike boots aku :3
Dua hari lepas, hari Khamis. Lepas aku & classmates balik dari klinik sebab dapatkan suntikan HPV.
Bila aku sampai rumah, aku dapat SATU BUNGKUSAN MISTERI dari seseorang ~ Dari siapa? If hangpa nak tau siapa, cuba tengok dekat sidebar aku ni, cari someone yang mata dia paling sepet, baju warna biru. Yes, dia lah yang hantar bungkusan misteri tu hahaha. Misteri lah sangat kan. Guess what? Dia bagi ni dekat aku. I LOVE YOU SO MUCH LAH, SEKUTU !


Bungkusan Misteri ~



Eh ?! Domo ?!! Apa ni ?!



:O



Ya Allah ! DOMO !! :'D



Specially for my dear, MELMEL ~ :)

Yeah, aku memang gilakan DOMO ! Sebab tu excited je bila dapat Kipas Domo ni :D Thank you so much, Riri ;) Mel harap Ri tak kisah Mel post kat blog ni ^^

p/s ; Harini rumah aku takde elektrik so kipas Domo yang Risa bagi tu amatlah berguna sebenarnya :3

Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

2 comments:

Nana Liena said...

dapat naib johan pun kira okay la tu..hehe..top 3 juga..cantik kipas domo..ahaha.walau me tak suka domo tapi cool la benda tu..hehe

Hafiza Izati said...

heee terima kasihh :3

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©