Macam mana ni??!


Aktif susah, tak aktif lagi lah susah. Macam mana ni?! Stres okay fikir pasal benda ni sejak dari sekolah pagi tadi. ENTRI NI memang buat aku happy tapi tadi lagi macam tertekan pulak.

Ya, memang aku teringin nak jadi wakil kawad Zon Perak Utara. Esok dah mula latihan kawad tu dari pukul 8pagi saaaaampai 2pagi petang. Memang tak masuk kelas lah cerita dia. Yang paling tak tahannya nanti, 17 April sampai 25 April pun ada latihan/kem or whatsoever. Aduhh, macam mana ni?! Exam semester 2 lagi 7 minggu okay lagi 7 minggu !

Hampir dua minggu jugak lah akan tinggalkan pelajaran. Tapi aku nak masuk kawad jugak. Bukan selalu dapat peluang jadi wakil zon. Sambil-sambil tu boleh support aku punya markah kokurikulum..... Ku Keliru....





Merci d'avoir lu ce post. Faham ke?

3 comments:

aishah zawani said...

Assalmualaikum,

ap kata mintak pandangan dgn parent atau buat solat iskhtiharah. InsyaAllah dpt pertunjuk. good luck ye dear.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Hafiza Izati said...

Wasalam Aishah, Fiza dah buat pilihan, insyaAllah tu pilihan yg tepat :)

HAK CIPTA TERPELIHARA AWESOME SEPTEMBER™ 2012 - 2013©